Timetable

July 12, 2017 5:07 pm


Classes

Winter Term: 17th July – 24th September

Please email Craig to register for his classes or email Dave to register for his. Please inform us if you are planning on attending casually as class sizes are limited. Contact details can be found on every page of the website (panel to the right on desktop and panel below on mobile).

MONDAY

Location: Sydney Stretch Therapy – Level 3, Suite 13, 88 Pitt St Sydney CBD
**No Monday Classes on 17th July***

5:30pm – 6:30pm [60 mins]
Repatterning Stretching
$270 for 9 weeks
$35 casual rate
Teacher: Craig

6:30pm – 7:30pm [60 mins]
Da Xuan Qi Gong
$270 for 9 weeks
$35 casual rate
Teacher: Craig


WEDNESDAY

Location: Sydney Stretch Therapy – Level 3, Suite 13, 88 Pitt St Sydney CBD

5:00pm – 7:15pm [135 mins]
Alchemical Stretching
$600 for 10 weeks
$65 casual rate
Teacher: Dave

7:15pm – 8:15pm [60 mins]
Da Xuan Qi Gong
Invite Only
Teacher: Craig


THURSDAY

Location: Sydney Stretch Therapy – Level 3, Suite 13, 88 Pitt St Sydney CBD

12:00pm – 1:15pm [75 mins]
Repatterning Stretching
$350 for 10 weeks
$40 casual rate
Teacher: Dave

5:30pm – 7:00pm [90 mins]
Daoist Physical Cultivation
$450 for 10 weeks
$50 casual rate
Teacher: Craig

7:00pm – 8:00pm [60 mins]
Da Xuan Qi Gong
$300 for 10 weeks
$35 casual rate
Teacher: Craig


SATURDAY

Location: Rocket Ship Park, Eden St Chatswood

9:30am – 11am [90 mins]
Daoist Physical Cultivation
$450 for 10 weeks
$50 casual rate
Teacher: Craig

11am – 12pm [60 mins]
Ninja Agility
$300 for 10 weeks
$35 casual rate
Teacher: Craig